Скъпи пациенти ! Може да се чувствате спокойни при нас. Нашият екип е взел всички мерки за дезинфекция и проветряване. Скъпи пациенти ! Може да се чувствате спокойни при нас. Нашият екип е взел всички мерки за дезинфекция и проветряване.   

Специални предложения с ваучери

Медицински център ХАРМОНИЯ специализира в модерната физиотерапия и рехабилитация.

Физиотерапия
Физиотерапия
Физиотерапия
Висококачествено оборудване и апаратура в Кабинет Физиотерапия и рехабилитация

Ние съчетаваме едни от най-добрите професионалисти по физиотерапия в София, съвременните методи за диагностика и лечение и най-съвременните уреди за физиотерапия и рехабилитация.

Какво е Физикалната медицина - Физиотерапия и Рехабилитация ?

Физикалната медицина е сравнително млада медицинска специалност. Истинското й развитие като такава започва след Втората световна война, когато от фронта се завръщат много млади военноинвалиди, които трябва да бъдат реинтегрирани в обществото. С развитието на човешката цивилизация се променят и приоритетите пред физикалната медицина. Докато при зараждането си тя е имала за задача преодоляване на последствията от войната, то в днешно време нейните приоритети се заключават в профилактика и лечение на болестите на съвремието: травми на опорно-двигателния апарат, ревматологични заболявания, заболявания на нервната система, обменни заболявания, остеопороза, стрес и хиподинамия - като успешно съчетава едновременното приложение на природните и балнеологични фактори със съвременните средства за лечение.

Обект на лечение със съвременните методи на физиотерапия и рехабилитация са следните групи заболявания:

1. Травми на опорно-двигателния апарат

2. Ставни заболявания

3. Заболявания на централната нервна система

4. Заболявания на периферната и вегетативната нервна система

5. Ревматологични заболявания

 


В Медицински център ХАРМОНИЯ на всеки пациент се предлага индивидуална комплексна лечебно- оздравителна програма, включваща:
1. Високо квалифициран медицински преглед от лекарски екип: невролог и/или физиотерапевт

2. Медикаментозно лечение

3. Модерна физиотерапия с различни процедури, провеждани от опитен физиотерапевт - рехабилитатор.


Кабинетът по Физиотерапия и рехабилитация в Медицински център ХАРМОНИЯ е оборудван с най-съвременните апарати, специално разработени за лечение на неврологични, мускулно-скелетни и ставни заболявания. Заповядайте при нас.Вече 11 години работим успешно.