Скъпи пациенти ! Може да се чувствате спокойни при нас. Нашият екип е взел всички мерки за дезинфекция и проветряване. Скъпи пациенти ! Може да се чувствате спокойни при нас. Нашият екип е взел всички мерки за дезинфекция и проветряване.   

Специални предложения с ваучери

Декларация за защита на личните данни


Вашите лични данни са важни за нас. Ние признаваме нуждата от подходяща защита и управление на личната информация, която ни предоставяте.

 

1. Администратор на данни

За www.harmonia-medical.com администратор на личните данни е Медицински център Хармония ЕООД. Нашата практика за защита на личните данни е в съответствие с действащото правило за защита на личните данни и регламент GDPR.

 

2. Събиране на лични данни

Тази Декларация за защита на Вашите лични данни се прилага спрямо всяка информация, събрана от или изпратена към нас.
Лични данни е всяка информация, която може да Ви идентифицира – Вашите имена, Вашият е-мейл адрес или Вашето потребителско поведение при използване на социалните ни мрежи или други електронни медии.
Не е необходимо да ни предоставяте лична информация, за да разгледате сайта ни: www.harmonia-medical.com.
2.1. Събираме личните Ви данни, когато:
•    създавате потребителски профил на сайта (име и парола);
•    извършвате запитвания до нас чрез формата за контакти;
•    изпращате ни е-мейл или се свързвате по телефона с нас чрез сайта;
•    когато е нужно да оставите своето име, телефон, фирма, е-мейл.
•    когато купувате ваучери за наши услуги, предоставени на нашия сайт
2.2. Обработка на лични данни при запитване през контактната форма на сайта, както и през формата за закупуване на ваучери
При запитването Ви към нас относно нашите медицински услуги Вие ни предоставяте следните лични данни:
•    Вашето име
•    Вашият имейл
•    Телефон (доброволно/по желание)

 

3. Сигурност на данните


Изпoлзваме SSL – протокол (Secure Socket Layer), за да се предотврати злоупотребата с данни от трети лица. Можете да сте сигурни в това като проверите в лентата за статуса на Вашия браузър символът катинар, който е заключен и адресната лента започва с протокола „https://“.

 

4. Вашите права

4.1. Право на информация
Имате право по всяко време да изисквате от нас информация за съхраняваните за Вас данни, както и за техния произход, получатели или категории получатели, на които те се предават и целта им на съхранение. Това не важи за електронното предоставяне на информация.
4.2. Право на оттегляне
Ако сте дали съгласие за използване на Вашите данни, можете да ги оттеглите по всяко време с действие занапред, без да е нужно да ни посочвате причини.
За целта е достатъчно да ни изпратите имейл на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или чрез изпращане на писмо на пощенски адрес: гр. София 1750, жк. Младост-1, бл. 125, вх. 1 Партер, Медицински Център Хармония ЕООД.
4.3. Право на корекция
Ако Вашите данни, съхранявани от Медицински Център Хармония ЕООД не са правилни, можете по всяко време да ги коригирате във Вашия клиентски акаунт или да поискате от нас да ги коригираме.
4.4. Право на изтриване и блокиране
Имате право на изтриване и блокиране на данните, които Медицински Център Хармония ЕООД съхранява за Вас.
Изтриването на Вашите лични данни може да бъде извършено по всяко време от Вас, ако сте се регистрирали в сайта или като се свържете с нас на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или чрез изпращане на писмо на пощенски адрес: гр. София 1750, жк. Младост-1, бл. 125, вх. 1 Партер, Медицински Център Хармония ЕООД и ако искате да изтрием информация за Вас, която сте попълнили през контактната форма или формата за клиенти.

 

5. Право на преносимост на данните – от 25.05.2018 г.

Ако изискате от нас Вашите лични данни, ние ще предадем или прехвърлим данните на Вас или друг администратор в структуриран, технически формат.
Декларация за съгласие
Съгласие и отказ от събиране на данни
С приемането на настоящите условия ни давате съгласието си за използване, обработване и предаване на Вашите лични данни за маркетинг цели (изпращане на реклама за актуални продукти, услуги, промоции, e-мейли.
Това съгласие можете да оттеглите с действие занапред по всяко време и без да посочвате причини.
Потвърждение на Декларацията за защита на личните данни
* Прочетох, разбрах и съм съгласен/на с Декларацията за защита на личните данни. Ако не сте съгласни с тези общи условия, моля не предоставяйте каквито и да е лични данни на този сайт.
При въпроси свързани със защита на личните данни, можете да се обърнете към нас:
Медицински Център Хармония ЕООД
Длъжностно лице за защита на личните данни:Д-р Недка Йотова
e-mail:  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Телефон: +359 (0)2 / 874 00 22, 0888 74 00 22