Вход

SFbBox by psd to html

Нашето послание към Вас: Кое е най-най-важно в живота? За истинските причини да имаме повече деца.

Не само две съкровища. Отпуснете душите си.
 
1.     За раждаемостта и мотивацията да имаме повече деца: предимство e да имаш повече, а не по-малко деца.
2.     За баланса между децата и работата: Успялата жена или мъж са тези, които балансират успешно между децата, грижите за семейството и скъпоценната работа. Неуспели са тези жена или мъж, дори да са високи доходи, които само и единствено работят, а нямат време да родят и отгледат децата си. Работата не е вечна за никой. Днес сме на една работа, а утре уволнени от нея. А децата са си само Ваши. Никой не може да Ви ги отнеме. Децата са по-важни от работата. А може би работата е по-важна от децата ?
3.     Съвременният живот е много опасен за децата. Нима сте сигурни, че като имате само едно дете то няма да си тръгне завинаги от Вас ?
4.     Трудната съдба на едно единствено дете: Защо да оставяме детето си без близки хора на този свят, като се въздържаме да му създадем братя и сестри? Децата Ви са силни когато имат братя и сестри. Братската и сестринската взаимопомощ е голяма сила в живота. Нима ще лишим децата си от другари в живота?
5.     Децата, като най-ценното вложение във Вашия живот: За какво ядем хляба си, ако не оставим наследници от нашия престой на земята? Важната и често неосъзната дилема: Новият автомобил ли е по-важен или новото дете ?
6.     При повече деца помощта за Вас, след като остареете, би следвало да идва от повече места. При повече деца имаме по-спокойни старини.
7.     Повече деца, по-силна българска държава. Децата са бъдещето на България. Колкото повече деца се раждат и добре възпитават, толкова по-силна държава ще имаме.
8.     България стимулира раждането и отглеждането на повече деца. Който не го знае нека прочете следните истински факти:
8.1. На всяка българска майка България предоставя 52 (петдесет и две) седмици платен отпуск по майчинство. През този период майката получава 90 (деветдесет) % от заплатата си, като има възможност за още веднъж 52 седмици неплатен отпуск. За сравнение в САЩ майчинството е само 2 (две) седмици преди раждането и 4 (четири) седмици след раждането (общо 6 седмици). Във Великобритания, Ирландия и Франция, майчинството е до 8 (осем) седмици след раждането. Нима България не е по-цивилизована и по-социална страна? Нима българската държава не помага на майките най-много ?
8.2. В България за третото дете в семейството държавата плаща най-много месечни добавки. Предоставят се други облекчения за три и повече деца в семейството. Какво още да направи държавата, за да подпомогне раждаемостта?
9.     Фактори влияещи отрицателно върху спокойствието и сигурността на родителите и върху броя на децата:
9.1. Икономическата криза и броят на децата: Знаете, че кризите в капитализма са чести, редовни и неизбежно идват, нали? Това значи ли да нямаме деца по време на криза?
9.2. Всекидневните лоши новини по телевизията: Не се влияйте от тях! Журналистите търсят сензации с лошите новини. А истинският живот е много по-хубав от този живот, който е представен в новините. Живейте си живота и правете деца заради Вас самите. Въпреки лошите новини по телевизията. Защото децата са единственото най-важно нещо в живота.
9.3. Щастието: Размерът на заплатата не определя колко сте щастливи. Само броят на децата и Вашата вътрешна нагласа определя колко сте щастливи. Не бъдете егоисти, не мислете само за себе си. Отпуснете душата си и създайте повече наследници. Не се страхувайте. Повярвайте! Отпуснете си душата. Колкото повече деца имате, толкова ще сте по-щастливи.
9.4. Не може да осигурите абсолютно всичко на Вашите деца. Невъзможно е. Или можете? Важно е да ги възпитате добре. А за възпитанието няма нужда от пари. Възпитанието идва от примера и държанието на родителите. Важно е количеството любов давано на децата от Вас, а не количеството пари, автомобили и апартаменти давани на детето.
10.  Българките и българите са умни хора и ще разберат тези послания: направете сами Вашето щастие в живота: Вашите деца.
11.  Ако искате да не дойдат други народи на нашата хубава земя – правете повече деца. За тази цел две деца са малко. Където са две деца, там лесно се гледа и трето дете, тъй като вече имате опит. Вече не Ви е страх от всяко кихване и болест, тъй като знаете причината за нея. Не се страхувайте от грижите при отглеждането на децата. Това са сладките грижи в живота. Децата са много по-важни от Вашата скъпоплатена работа, от новата Ви кола, от екскурзиите. Децата са Вашето бъдеще. Или не е вярно?
12.  Децата са бъдещето на България. Без поне три деца в семейство, няма да има бъдеще хубава ни държава. Страхът има големи очи! Ще се справите със сигурност с раждането, отглеждането и възпитанието, както на едно и две, така и на три деца. Спомнете си за Вашите баби и дядовци, който са имали дори повече от три деца.

13. Бъдете сигурни, че ще успеете да им дадете и добро бъдеще, чрез добро възпитание и много любов. Не бъдете егоисти! Не живейте само и единствено за себе си! Децата са най-хубавото нещо на света ! Или не са най-хубавото нещо ?

С уважение.

Митко и Станислава Димитрови

 

Ехографски преглед на коленни стави

Медицински център Хармония Ви кани да проверите здравословно състояние. Центърът е напълно оборудван и в него работят опитни лекари-професионалисти. Ние Ви предлагаме следното изследване: Ехографски преглед на двете коленни стави

Ехографски преглед на коленни стави

-  Определяне на дебелина и структура на хиалинен хрущял (износване на хрущяла на коляното);

-  Латералните размери на ставните междини на коляното;

-  Наличие на екзостоза по ставни ръбове (шипове) в коляното;

-  Наличие на течност в колянна става;

-  Определяне на стадии на артрозни и артритни промени;

-  Получавате ехографска снимка от всяко коляно поотделно, за да следите измененията в ставите!!!

Само за

50 лева

(вместо 60 лв.)

Всеки понеделник: Ехографски преглед на коленни стави

17.10-19.00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Важна забележка: Скъпи клиенти, при записване на Вашия час за преглед или изследване в Медицински център ХАРМОНИЯ, моля уведомете

персонала, че искате да ползвате избраната от Вас промоция!