Специални предложения с ваучери

Ехографски преглед на млечни жлези

19.00лв.

Купи

Стойност
40.00лв.
Отстъпка
52%
Спестявате
21.00лв.

Оставащо време

135 закупени

Офертата е активна!

Tipped at 24 Февруари 2015, 4:29 pm

0 140
Само 5 останали ваучери

Акценти

Профилактиката на рака на млечните жлези е важна! Бъдете отговорни към себе си

Бонуси

Всеки пациент с ваучер за ехографски преглед на млечни жлези ползва в момента на прегледа специална цена от 19лв, вместо 38лв за ехографски преглед на коремни органи, както и специална цена от 19лв, вместо 30лв за ехографски преглед на щитовидна жлеза.

Чрез ехомамография се изследва състоянието на млечните жлези. Чрез този важен преглед се откриват образувания, дори когато няма никакви признаци за наличието им. Чрез ехографското изследване на млечни жлези се откриват "бучки" в гърдите, промени в структурата, когато те са толкова малки, че не биха могли да се открият при обикновен преглед. Първата ехомамография служи за ориентация и сравнение, както и за отчитане на промени при следващите ехомамографии. След това ехомамография се прави препоръчително всяка година.

  • Валидност на ваучера: 1 месец след закупуване на ваучера.
  • С предварителна резервация на: 02/ 874 00 22, 0888 740 022.
  • Лекарите работят на график - моля, обадете се за вашия личен час.
  • При 2 пъти записан и неспазен час без предупреждение, ваучерът се счита за използван.
  • Прегледът на млечните жлези се извършва от лекар със специалност образна диагностика.
  • Всеки клиент може да ползва неограничен брой ваучери.

Всеки клиент с ваучер за ехографски преглед на млечни жлези ползва в момента на прегледа специална цена от 19лв, вместо 38лв за ехографски преглед на коремни органи. Включва ехографско изследване на черен дроб, жлъчен мехур, панкреас, далак, бъбреци, надбъбречни жлези, пикочен мехур и измерване на остатъчна урина, простатна жлеза – при мъжете). Моля, уведомете лекаря за вашето допълнително желание.Всеки клиент с ваучер за ехографски преглед на млечни жлези ползва в момента на прегледа специална цена от 19лв, вместо 30лв за ехографски преглед на щитовидна жлеза. Моля, уведомете лекаря за вашето допълнително желание.

Медицински Център Хармония ООД